Wykonanie:
Herbatniki zmielić dodać roztopione masło i wymieszać.
Wyłożyć na spód tortownicy o wymiarach 23 cm, lekko ugniatając, następnie schłodzić.
Smietanę kremówkę lekko ubić, dodać cukier, wanilię i serek.
Zmiksować do połączenia składników.
Zelatynę wymieszać z 1/2 szklanki gorącej wody, odstawić do przestudzenia.
Letnią dodać do masy serowej i ponownie zmiksować.
Masę podzielić na dwie równe części.
Jedną wyłożyć na herbatniki, wyrównać, wstawić do lodówki na godzinę do stężenia.
Do drugiej połowy masy dodać nutellę i zmiksować do uzyskania jednolitej konsystencji.
Po czym wyłożyć na stężoną białą masę.
Przykryć folią i schłodzić 4 godziny.
Truskawki pokroić na ćwiartki i ułożyć w około na wierzchu stężonego sernika.
Polać roztopioną czekoladą.
Przed podaniem schłodzić.