Przygotowanie:
Podane składniki wrzucić do malaksera i zmiksować, musimy uzyskać gładką kulę (można tez posiekać nożem i krótko wyrobić do połączenia składników), pozostawić zawinięte w folię spożywczą przez 30 min w chłodzie
Po schłodzeniu rozwałkować na grubość 4 mm , podsypując mąką
Wykrawać gwiazdki, piec w temp. 180 stopni C przez około 12-15 min
Studzić na kratce, można ozdobić dekoracyjnie czekoladą lub lukrem :
Podane składniki wrzucić do malaksera i zmiksować, musimy uzyskać gładką kulę (można tez posiekać nożem i krótko wyrobić do połączenia składników), pozostawić zawinięte w folię spożywczą przez 30 min w chłodzie
Po schłodzeniu rozwałkować na grubość 4 mm , podsypując mąką
Wykrawać gwiazdki, piec w temp. 180 stopni C przez około 12-15 min
Studzić na kratce, można ozdobić dekoracyjnie czekoladą lub lukrem :