Przygotowanie :
Serki pokruszyłam, a właściwie rozgniotłam widelcem, ( można zmiksować) żółtka utarłam z cukrem, dodałam sok
Białka ubiłam na pianę (dodałam szczyptę soli ) i dołożyłam do masy serowej
Całość dokładnie połączyłam
Na dnie blaszki o średnicy 22 cm rozłożyłam biszkopty, wylałam masę serową
Piekłam w temp. około 150 stopni C. przez 25- 30 min. w foremce o średnicy 22 cm
Serki pokruszyłam, a właściwie rozgniotłam widelcem, ( można zmiksować) żółtka utarłam z cukrem, dodałam sok
Białka ubiłam na pianę (dodałam szczyptę soli ) i dołożyłam do masy serowej
Całość dokładnie połączyłam
Na dnie blaszki o średnicy 22 cm rozłożyłam biszkopty, wylałam masę serową
Piekłam w temp. około 150 stopni C. przez 25- 30 min. w foremce o średnicy 22 cm