Przygotowanie :
Miękkie masło ubić w mikserze na puszystą masę, w trakcie dodawać cukier
Wbić jajko i ponownie zmiksować na jednolitą masę
Dodać przesianą mąkę połączoną z proszkiem do pieczenia
W następnej kolejności dodawać ciągle miksując : sól, cynamon oraz kakao
Wlać mleko - ubijając wszystko doskonale
Papilotki włożyć do blaszanej foremki i wlać ciasto do 3/4 wysokości
Piec w piekarniku przez około 20 min. w temp. 180 stopni C
Miękkie masło ubić w mikserze na puszystą masę, w trakcie dodawać cukier
Wbić jajko i ponownie zmiksować na jednolitą masę
Dodać przesianą mąkę połączoną z proszkiem do pieczenia
W następnej kolejności dodawać ciągle miksując : sól, cynamon oraz kakao
Wlać mleko - ubijając wszystko doskonale
Papilotki włożyć do blaszanej foremki i wlać ciasto do 3/4 wysokości
Piec w piekarniku przez około 20 min. w temp. 180 stopni C