Przygotowanie:
Margarynę, cukier i jajka utrzeć na puszystą masę
Do drugiej miseczki wsypać składniki sypie i wymieszać
Do utartej masy jajecznej dodać zmieszane składniki sypkie oraz stopniowo olej i ocet - ucierać
Do papierowych papilotek ułożonych w formie na muffinki nakładać łyżkę ciasta , a na ciasto nałożyć łyżeczkę konfitury, a na to ponownie łyżkę ciasta
Pieczemy w temp. 180 stopni C do zrumienienia babeczek, trwa to około 30 min.
Margarynę, cukier i jajka utrzeć na puszystą masę
Do drugiej miseczki wsypać składniki sypie i wymieszać
Do utartej masy jajecznej dodać zmieszane składniki sypkie oraz stopniowo olej i ocet - ucierać
Do papierowych papilotek ułożonych w formie na muffinki nakładać łyżkę ciasta , a na ciasto nałożyć łyżeczkę konfitury, a na to ponownie łyżkę ciasta
Pieczemy w temp. 180 stopni C do zrumienienia babeczek, trwa to około 30 min.