Sposób wykonania spodu:
Przygotować okrągłą foremkę o średnicy 18 cm. wyłożoną papierem do pieczenia. Składniki zmiksować w food procesorze. Masę przełożyć do foremki, równomiernie rozprowadzić lekko ugniatając. Wstawić do lodówki na ok. 1 godz.
Sposób wykonania warstwy orzechowej:
Wszystkie składniki zmiksować w food procesorze do gładkiej konsystencji. Przełożyć na spód, równomiernie rozprowadzić. Wstawić do lodówki do stężenia na ok. 1 godz.
Sposób wykonania polewy:
Składniki na polewę czekoladową zmiksować na gładką konsystencje pozbawioną grudek. Przełożyć na warstwę orzechową. Za pomocą szpatułki równomiernie rozprowadzić. Wstawić do lodówki na ok. 30 min. do całkowitego stężenia. Wierzch deseru udekorować malinami.
Smacznego :)