Żeberka natrzeć solą oraz pieprzem i umieścić w naczyniu żaroodpornym.
Cebulę pokroić w piórka, wymieszać z miodem oraz ketchupem i przełożyć na żeberka.
Odstawić na minimum 3 godz., a najlepiej na całą noc.
Piekarnik nastawić na 200 stopni.
Naczynie przykryć folią aluminiową (no chyba, że macie przykrywkę do naczynia) i dusić przez 2 godziny, a następnie odkryć i piec około 10 minut.
Smacznego! :)
Cebulę pokroić w piórka, wymieszać z miodem oraz ketchupem i przełożyć na żeberka.
Odstawić na minimum 3 godz., a najlepiej na całą noc.
Piekarnik nastawić na 200 stopni.
Naczynie przykryć folią aluminiową (no chyba, że macie przykrywkę do naczynia) i dusić przez 2 godziny, a następnie odkryć i piec około 10 minut.
Smacznego! :)