3
strony
- Przepisy
- 0 komentarzy
Chleb pszenny na drożdżach! ZERO KONSERWANTÓW, DOMOWY SMAK [PRZEPIS]
Przepis można modyfikować, jeśli ktoś czuje taką potrzebę.
Przepis można modyfikować, jeśli ktoś czuje taką potrzebę.
Naprawdę smaczny, te orzechy dodały takiego niespotykanego smaku.
Przepis jest absolutnie prosty, to zwykły chleb pszenny, ale jego sekret tkwi w naczyniu żeliwnym.
Biały - kolor niewinności i lekkości! Świetnie podkreśla opaleniznę i beztroski nastrój! POLECAMY!
Bataty same w sobie są słodkie, więc ja do swoich placków nie dodałam cukru, natomiast polałam je...
Ciasta z fasoli są bardzo szybkie w wykonaniu i zawsze się udają. Rzecz polega na wrzuceniu...
Takie bułeczki śmiało będziecie mogli podać również na śniadanie z plasterkiem wędliny lub na...