3
strony
- Przepisy
- 0 komentarzy
Wegańska Szarlotka z budyniem (bez glutenu, bez mleka, bez jajek)
Jabłka pod warstwą pysznego kokosowo-waniliowego budyniu na kruchym cieście smakują nieziemsko.
Jabłka pod warstwą pysznego kokosowo-waniliowego budyniu na kruchym cieście smakują nieziemsko.
Rewelacja! Jest przepyszne!
Bita śmietana i czekolada, mmm... :-)
Takie ciasto i taki krem są najlepsze na kilka godzin po przyrządzeniu.
Żurek wyszedł naprawdę doskonały, zrobiłem cały wielki gar! Zresztą nie mógł wyjść źle, bo według...
Przygotowanie nie zajmuje wiele czasu, a deser prezentuje się efektownie i smakuje wyśmienicie !
Przepis na 12 sztuk. Absolutnie obłędny! Zawsze się sprawdza i muffinki idealnie odchodzą od...