- Przepisy
- 0 komentarzy
Hummus z pieczonej dyni i nerkowców [PRZEPIS]
Pasta z dodatkiem sezonowej dyni, którą upiekłam wydobywając z niej cudowny słodkawy smak.
Kobietkowo zaprasza na wycieczkę, po świecie kulinariów. Kochamy gotować, a jeszcze bardziej dzielić się swoimi daniami. Nie ma nic przyjemniejszego, niż pochwała od rodziny lub przyjaciół, jednak aby na nią zasłużyć, warto zaskakiwać swoich bliskich, nowinkami kulinarnymi z całego świata. Otwieramy przed Wami naszą książkę kucharską, w której znajdziecie zarówno egzotyczne potrawy, jak i te dobrze wszystkim znane. A pośród nich ciasta, desery, ryby, mięsa, sałatki, przystawki i wiele innych potraw czekających tylko na odkrycie. Zostań pionierką niezbadanych lądów kulinarnych i zaskocz Wszystkich nowymi, ciekawymi smakami. Nasze przepisy nie tylko smakują, ale również pięknie wyglądają i pachną, ponieważ wiemy, że je się nie tylko buzią ;). Pomijając przepisy, odnajdziecie również porady na temat gotowania, które stosują nasze babcie już od dawna, ale i te nowe trendy w gotowaniu również. Jeżeli coś Wam zasmakuje, opowiedzcie o tym w komentarzach. Kobietkowo.pl życzy smacznego :)!
Pasta z dodatkiem sezonowej dyni, którą upiekłam wydobywając z niej cudowny słodkawy smak.
Smaczne lekkie danie. Zapiekane papryki faszerowane nadzieniem z warzyw, kurek, ryżu, tartego sera.
Jabłka otulone kruchutkim dość cienkim ciastem marcepanowym - smaczne jak na ciepło jak i na zimno.
Kilka składników i pyszne ciasto gotowe.
Bardzo zdrowa i smaczna alternatywa wypieków z dodatkiem marchewki w wydaniu słonym.
Chcę podzielić się z wami swoim pomysłem na to klasyczne, pyszne śniadanie.
Będzie cudownym poczęstunkiem na świątecznym stole.
Brak artykułów w tej zakładce