- Przepisy
- 0 komentarzy
Chleb żytni na zakwasie - odżywiaj się zdrowo [PRZEPIS]
Lekko wilgotny w środku, z lekko twardawą/chrupiącą skórką.
Mnóstwo kreatywnych pomysłów na świąteczne gotowanie? Tylko u nas! Zamieszczamy zarówno najświeższe przepisy, jak i te odkurzone z książek kucharskich naszych babć. Kuchnia to nasz żywioł. Tradycyjne polskie potrawy, nowinki z kuchni świata - żadne z nich nie mają dla nas tajemnic. Jeżeli ktoś nie wyobraża sobie życia bez mięsnych potraw, ta kategoria jest dla niego. A jeśli jest wegetarianinem? Też nie obejdzie się smakiem i na pewno niejeden przepis mu się spodoba. A że podczas pracy i nauki niezbędne dla mózgu jest przekąszenie od czasu do czasu jakichś słodkich deserów, poddajemy wam pomysły na zdrowe, niskokaloryczne łakocie. Precz ze sklepowymi batonami!:) Jedzenie to przyjemność i nieustannie udowadniamy wam to niebanalnymi przepisami. Zaskocz swoich bliskich jakąś egzotyczną potrawą!
Lekko wilgotny w środku, z lekko twardawą/chrupiącą skórką.
Idealna sałatka na upalne dni!
A w drinkach ten mój gin niczym nie ustępuje tym sklepowym. Jest po prostu rewelacyjny.
Ciasto piekłam w foremce o wymiarach 25 cm x 30 cm. Ciasto jest naprawdę pyszne:)
Lubicie takie ciacha? :-)
Tort najlepiej smakuje na drugi dzień.
Najlepsze na drugi dzień :)