Wykonanie:
Jajka wraz z masłem utrzeć do białości, dodać twaróg, ekstrakt z wanilii, żółtka, obie mąki i proszek do pieczenia. Następnie w osobnej misce ubić białka, połączyć z masą.
Całość wylać na podpieczony spód. Piec 50-60 min w 180 stopniach. W międzyczasie gotować puszkę mleka skondensowanego przez ok 2,5 h ( ważne by woda całkowicie przykrywała puszkę), przed otwarciem ostudzić. ,,Karmel” przełożyć do rękawa cukierniczego.Przy jego pomocy ozdobić sernik, następnie posypać kawałkami snickersów.
Całość wylać na podpieczony spód. Piec 50-60 min w 180 stopniach. W międzyczasie gotować puszkę mleka skondensowanego przez ok 2,5 h ( ważne by woda całkowicie przykrywała puszkę), przed otwarciem ostudzić. ,,Karmel” przełożyć do rękawa cukierniczego.Przy jego pomocy ozdobić sernik, następnie posypać kawałkami snickersów.