Do dzieła:
Umyte krewetki wrzucamy na rozgrzaną patelnię z odrobiną oliwy z oliwek, przyprawiając je obficie "Przyprawą do ryb i owoców morza". Jeśli przygotowujecie mrożone krewetki - zanim je przyprawicie, poczekajcie aż lód się stopi.
Tak przy-gotowane owoce morza podsmażamy aż będą miękkie i zdejmujemy z ognia.
Myjemy szparagi i odcinamy zdrewniałe końcówki, wrzucamy na patelnię z odrobiną oliwy z oliwek i przyprawiamy pieprzem i odrobiną soli ziołowej.
Smażymy je ok. 10 minut, powinny być wilgotne i aromatyczne - ale nadal chrupiące.
Na kilka minut przed zdjęciem szparagów z patelni wrzucamy do nich krewetki, a w między czasie kroimy pomidora w kostkę.
Warzywa i krewetki przekładamy na talerz i oprószamy startym serem.
Gotowe :)
Smacznego!