Opis wykonania:
1. Ser kroimy w kostkę, cebule kroimy na grube plastry, czosnek kroimy w grubsze plasterki.
2. W litrowym słoiku przekładamy trochę cebuli, ser, czosnek, rozmaryn i tak do skończenia składników.
3. Oliwę łączymy z octem winnym, doprawiamy pieprzem, solą, chili i słodką papryką, zalewamy kostki serowe. Słoik zakręcamy i odstawiamy do lodówki na min.24 h.
1. Ser kroimy w kostkę, cebule kroimy na grube plastry, czosnek kroimy w grubsze plasterki.
2. W litrowym słoiku przekładamy trochę cebuli, ser, czosnek, rozmaryn i tak do skończenia składników.
3. Oliwę łączymy z octem winnym, doprawiamy pieprzem, solą, chili i słodką papryką, zalewamy kostki serowe. Słoik zakręcamy i odstawiamy do lodówki na min.24 h.